Over Match

Match is een koor/musical groep uit Haaksbergen. De huidige groep is in januari 2008 ontstaan en zingt voornamelijk meerstemmige bekende popnummers en diverse musicalmedleys. Van musicals als Grease en Mamma Mia tot popmuziek van Robbie Williams, Acda en de Munnik en Coldplay.

MATCH bestaat inmiddels uit zo’n 65 enthousiaste leden die met elkaar een dijk van een optreden neer kunnen zetten op uiteenlopende festiviteiten. De leeftijd varieert van 25 tot 65 jaar. Het koor wordt begeleid door dirigent Jeroen Katier, toetsenist Irene de Haan en drummer Sebastiaan Hondorp.

Indien je geïnteresseerd bent om bij MATCH komen zingen, dan bestaat de mogelijkheid om een keer te komen kijken en mee te zingen. Voor het maken van een afspraak kun je contact opnemen met het bestuur via ondersteuning@match-haaksbergen.nl

Match wordt gesteund door het VSBfonds. VSBfonds ondersteunt initiatieven van en voor iedereen die actief wil meedoen aan de samenleving. In de vorm van donaties, praktische kennis en netwerken. Het fonds wil bijdragen aan de zelfredzaamheid en samenredzaamheid in ons land. Door sociale en culturele projecten te steunen en door studiebeurzen te verstrekken. Zodat iedereen zijn of haar plek krijgt in onze diverse samenleving en kan groeien, leren en leven met én dankzij elkaar. Vandaar het motto van het fonds: ‘Iedereen doet mee’.

Facebooktwitterby feather